Over ons

Over MyCampster

MEET US


MyCampster is onderdeel van One78 International. Door jarenlange ervaring en kennis van de markt en het product hebben wij de juiste ingrediënten om naast een goede prijs ook advies te kunnen geven bij de aanschaf van een camper. Wij zijn begonnen met MyCalifornia en MyNugget. Met het dealerschap van de Campster voor Nederland voegen we MyCampster daaraan toe. MyCampster heeft een locatie in Naarden, welke centraal in Nederland is gepositioneerd. Mocht u informatie willen hebben en/ of een auto willen bezichtigen, u bent van harte welkom. Wij werken op afspraak, dus laat het graag even weten van tevoren. Op zaterdagen tussen 10:30 en 15:00 uur zijn wij ook open zonder afspraak.Neem contact met ons op.

Martijn Siegers

Martijn Siegers

Mede-eigenaar

Martijn heeft jarenlange ervaring met compacte campers. Door praktijk ervaring op reis en werkzaam te zijn geweest voor een Volkswagen dealer is hij met elk onderdeel in de auto bekend.

Leon Sickenga

Leon Sickenga

Mede-eigenaar

Leon is een meer allround specialist op het gebied van compacte campers. Door ervaring op het gebied van Cross-border e-Commerce is het idee ontstaan voor MyCalifornia.

Back to top