Campster – Een camper voor elke dag

De camper voor een actieve leefstijl.

Configureer uw eigen Campster!

campster

Fijne werkplek

De standaard pilootstoelen zorgen voor een goede zitpositie. In de Campster zit je hoog, met goed zicht op het verkeer. Daarnaast is alles in handbereik. Het optionele 7″ touchscreen kan met de 180graden camera een vogelvlucht view geven van de auto. Verder is er een head up display, adaptive cruise control en verkeersbordherkenning. Bekijk de beschikbare veiligheidssystemen.

Campster dashboard

De veelzijdige camper

Geen dag is hetzelfde. Gelukkig is de Campster daar op voorbereidt. Op maandag woon/werk verkeer, woensdag de kinderen naar de sportclub, donderdag de fiets achterin voor een mooie tocht en in het weekend kamperen aan zee. De Campster is een kampeerauto op kenteken die is ontworpen om dagelijks te gebruiken.

Het kan met de Campster!

Bekijk de standaarduitrusting en opties.

Campster interieur

Open

De Campster biedt een ruimtelijk concept. Daarom kan standaard de achterruit in de achterklep geopend worden. Daarnaast heeft het hefdak een panorama functie waarbij het tentdoek helemaal opengeritst kan worden. Om het gebruiksgemak te verhogen zijn er ook twee schuifdeuren. Deze zijn zelfs eventueel met een voetgebaar te openen.

Campster hefdak

Interieur in 360 graden

campster maten en gewichten

Maten en gewichten

Hoogte 1,96 – 1,99 m
Breedte 1,92 m
Lengte 4,95 m
Gewicht 2.600 – 3.100 kg
Belading 500 – 800 kg
Zitplaatsen t/m 7 personen
Slaapplaatsen t/m  4 personen
Back to top