Campster

Een voor alles

De compacte Campster is uniek. Hij combineert een auto voor dagelijks gebruik met een volwaardige camper en dat voor een scherpe prijs. Als basis is de Citroën SpaceTourer genomen in de M lengte. Hierdoor is de Campster niet langer dan 5 meter en past dus altijd in een parkeervak. Als u het unieke panoramische hefdak sluit is de Campster onder de 2 meter. Ideal voor de parkeergarage of de tolwegen.

Ontdek hier alles wat uniek is aan de Campster!

Standaard en Opties

Een perfecte basis. Zelfs met een standaard Campster kunt u al goed uit de voeten. Zo is de Citroën Campster standaard o.a. voorzien van een panoramisch hefdak waarbij het tentdoek op te ritsen is! Er zijn 4 slaapplaatsen, 5 zitplaatsen, cruise control, regensensor, bluetooth radio en nog veel meer. Op de optielijst van de Citroën Campster vinden we daarnaast bijvoorbeeld verkeersbordherkenning, Grip Control, elektrische schuifdeuren, adaptieve cruise control en een Head up display.

Veiligheid

Citroën heeft voor de nieuwe Campster tal van veiligheid verhogende zaken ontwikkeld. Denk daarbij aan een camera met vogelvluchtzicht, parkeersensoren rondom, dodehoek assistent en actieve noodremsysteem. Ook Pössl heeft de slaapbank voorzien van ISOFIX.

Back to top